Joke-Dancet-Werkwijze.jpg

WERKWIJZE


Eerste consultatie (1 uur):

In de eerste consultatie wordt van u een voedingsanamnese afgenomen. Hiermee wordt nagegaan wat u allemaal eet en hoe uw levensstijl eruit ziet. Bij de eerste consultatie wordt er ook een BIA-meting toegepast. Aan de hand van deze meting hebben wij een beter inzicht in uw lichaamssamenstelling (vetmassa, bio-actieve celmassa en vochtbalans). Aan de hand van deze anamnese en meting wordt er een dagschema opgesteld, waarin rekening wordt gehouden met uw doelstellingen en visie. Indien u aan overgewicht leidt kunt u kiezen voor een dagschema met een gezonde voeding of voor de EQ3-vervangmaaltijden.
Over Equilibre3 kunt u meer informatie vinden onder het hoofdstuk Equilibre3.

Wenst u een echte individuele aanpak dan is de DNA- nutricoaching een echte aanrader!

Opvolgconsultaties (30 min):

Tijdens de opvolgconsultaties worden de doelstellingen overlopen. Bij eventuele problemen zoeken we samen naar gepaste oplossingen. Er worden ook tips gegeven over bv: hoe omgaan met stress, vakantie, feestjes, ... . Bij elke opvolgconsultatie worden er ook recepten meegegeven.
U wordt ook tijdens de opvolgconsultaties opgemeten met de BIA-meting. Op deze manier zien wij of u op de juiste manier vermagert m.a.w. dat u uw vetmassa afbreekt en niet uw spiermassa.

Lichaamsmeting + bespreking (30 min):

Wilt u uw lichaamssamenstelling kennen zonder verdere opvolging? Dit kan ook.

Tarieven

eerste consultatie:1uur € 55,-

tweede consultatie:45min.€ 30,-

opvolgingen:30min.€ 25,-

lichaamsmeting + bespreking:€ 30,-


U kunt altijd terugbetaling genieten voor dieetconsultaties via uw mutualiteit.